De energie van Erik

Ik sta iedere morgen vol energie en vol ideeën op. Een klant heeft mij wel eens betiteld als ‘wervelwind’. Ik heb mijzelf de functietitel ‘aansteker’ gegeven. Mijn komst zal dan ook zeker niet onopgemerkt blijven.

Mijn belangrijkste drijfveer en daarmee bron van energie is om mijn eigen werk relevant, leuk en zinvol te laten zijn.

Ik geloof dat we allemaal een mooie set aan talenten en natuurlijke voorkeurstijlen hebben meegekregen. Ik investeer en werk graag vanuit deze natuurlijke kracht. Mijn natuurlijke kracht zie je hieronder.

'grafische weergave van archetype Erik'

Mijn archetypische voorkeur ligt aan de individuele kant. Dit betekent niet dat ik als einzelgänger aan de slag ga. Sterker nog ik heb een voorkeur om samen op avontuur te gaan. Het individuele in mij helpt mij wel om in lastige situaties stoïcijns door te gaan en waar nodig de boel op sleeptouw te nemen. Ik maak in mijn werk geen onderscheid tussen personen. Mensen zijn voor mij gelijkwaardig. Dus ik zal de directeur net zo behandelen als de dame van de postkamer. Met een open vizier zeggen wat er gezegd moet worden. Ik ben van nature enorm nieuwsgierig. Deze eigenschap helpt mij in het bijzonder om het nieuwe te blijven opzoeken en er mijn voordeel mee te doen. En de rebel in mij zal altijd op zoek blijven naar manieren waarop ik de ander kan uitdagen. Niet om te choqueren, maar om waar nodig een doorbraak te forceren.

Het model van Jobimpuls laat je zien wat ik kom doen, dit geeft je een beeld hoe ik dat doe!