klaar
met
lulverhalen

Met welk lulverhaal ben jij klaar?

Na 20 jaar werken stond 2015 vooral in het teken van zoeken. Zoeken naar de essentie van wat ik doe, waar ik blij van word, waar anderen op zitten te wachten en wat ook nog eens van waarde is. Gedurende mijn zoektocht heb ik vele mooie ontmoetingen gehad. Er springt er echter één boven alle andere ontmoetingen uit. Dit was een niet geplande ontmoeting met Piet Hein Eek in zijn atelier in Eindhoven.

Hij vertelde mij zijn verhaal en het was alsof ik door de bliksem was geraakt. Op dat moment wist ik alleen nog niet precies waarom dit zo was. Ik heb hem diezelfde avond wel direct een mail gestuurd met de vraag of ik hem mocht laten portretteren door Willem Asman. Ik ken Willem al langere tijd en weet hoe hij, als geen ander, een verhaal kan vangen in woorden. Piet Hein Eek stemde, ondanks mijn vage verzoek, in. Inmiddels weet ik dat Piet Hein vertolkte waar ik naar op zoek was. Geheel in zijn eigen woorden, in zijn eigen vorm, maar ook met universele aspecten die mij raakten. Dankzij hem heb ik een essentieel puzzelstuk gevonden. Na deze vondst heb ik Willem gevraagd om mijn verhaal te versmelten met het verhaal van Piet Hein Eek. En uiteraard wil ik dit verhaal graag met jou delen door middel van het boekje Klaar met de lulverhalen.

Na het lezen van het verhaal hoor ik graag met welk ‘lulverhaal’ jij klaar bent. Post dit via de link aan de rechter zijde van deze pagina. Gaan we vervolgens samen kijken hoe we dit uit kunnen bannen.

Het boekje klaar met lulverhalen

Ben je benieuwd naar het verhaal, bestel dan hier je eigen exemplaar. Kan je niet wachten op de postbode, neem hier dan alvast een kijkje in de sneak preview versie.

bestellen?

afbeelding van Het boekje klaar met lulverhalen

Met welk lulverhaal ben jij klaar?

Met welk lulverhaal ben jij klaar?